Alla inlägg den 17 januari 2010

Av Anna-Karin - 17 januari 2010 23:46

Här sitter jag nu igen.. Å herregud va jag har funderingar o tankar om allt... Satt o läste lite nyheter om Sverigedemokraterna å jag håller tummarna att det går bra för dom i valet .. Nå måste ju hända i vårat sverige !

 

Satt o kika på ett klipp från Insider (ett tvpogram på 3:an) på youtube ikväll... Det handlade om kriminella invandrare.. Helt otroligt tyckte jag att dom ens gjort ett program som handlar om något som är så himla ned-tystat som det ändå är.. man behöver inte va en rasist för o önska att Sverige inte tog in så in i helvete med invandrare...

Nej fy fan.. Det gör mig såååå förbannad, Ni lär titta på klippet får ni se själva.

 

Aja.. Usch säger jag. Hoppas att det går bra för SD. Tycker iallafall att någonting kan hända.. Hemsk jävla attityd invandrar killarna har iallafall... En i klippet verka tycka det är helt okej att göra personrån för han skulle inte slå någon, han skulle bara ta personens värdesaker eller pengar. BRA TÄNK !!! IDIOTER.. Nej usch. Å dom är inte ens tacksamma att Sverige ändå tar emot dom så bra som vi gjort.. Kallar svenska killar för svennejävel o jävulskap. va gör dom här om dom inte gillar svenskar ?

Kolla på klippet nu ..

 

http://www.youtube.com/watch?v=z8CK_JmBLJM

 

 

 

Står för det jag säger och är inte det minsta rasist. vet vad som är rätt o fel bara !

 

 

Hur som helst..

 

Idag har jag o mitt hjärta varit ute o åkt lite skoter :) Sen vart det middag hos Bosse o Christel ! :) Bjöds på klabbe, har inte varit så himla förtjust i det men det gick ner, gott o väl :) Tror faktist jag gilla det.. Tur Christel är så duktig o laga mat så jag kunde ändra min uppfattning om klabbe ! :)

 

Sen vart det hem o duscha o mysa den sista stunden innan Jimmy skulle fara till våran huvudstad ( ;) ) för o jobba ! Tyst o hemskt här hemma utan han lär jag säga, är ju aldrig tyst annars.. Han tillomed pratar ju i sömnen... åååh sakna. Men nu ska jag lägga mig efter ett samtal med han på telefon iallafall :)

 

 

Puss o hej

Ovido - Quiz & Flashcards