Alla inlägg under januari 2010

Av Anna-Karin - 18 januari 2010 17:14

Ser framemot en kväll med Paradise Hotel ! Cimon Lundberg e ju bara GRYM !! Han är så galet söt på nå halvkonstigt vis.. Vet inte ?! Är han inte lite nördigt söt lr nå sånt ??

 

Hur som helst.. man kan ju bara gilla grabben, suttit o läst hans blogg på Tv6.se. Han är störtskön !

 

Hoppas han vinner hela Paradise Hotel !!

 

 

 

Annars gör jag ingenting för tillfället, Ska promenera lite med jumjum iallafall nu.. :)

 

 

 

Kolla in Cimons blogg på tv.6 vettja  ;)

 

 

 

 

PUSS ! ;)  

Av Anna-Karin - 17 januari 2010 23:46

Här sitter jag nu igen.. Å herregud va jag har funderingar o tankar om allt... Satt o läste lite nyheter om Sverigedemokraterna å jag håller tummarna att det går bra för dom i valet .. Nå måste ju hända i vårat sverige !

 

Satt o kika på ett klipp från Insider (ett tvpogram på 3:an) på youtube ikväll... Det handlade om kriminella invandrare.. Helt otroligt tyckte jag att dom ens gjort ett program som handlar om något som är så himla ned-tystat som det ändå är.. man behöver inte va en rasist för o önska att Sverige inte tog in så in i helvete med invandrare...

Nej fy fan.. Det gör mig såååå förbannad, Ni lär titta på klippet får ni se själva.

 

Aja.. Usch säger jag. Hoppas att det går bra för SD. Tycker iallafall att någonting kan hända.. Hemsk jävla attityd invandrar killarna har iallafall... En i klippet verka tycka det är helt okej att göra personrån för han skulle inte slå någon, han skulle bara ta personens värdesaker eller pengar. BRA TÄNK !!! IDIOTER.. Nej usch. Å dom är inte ens tacksamma att Sverige ändå tar emot dom så bra som vi gjort.. Kallar svenska killar för svennejävel o jävulskap. va gör dom här om dom inte gillar svenskar ?

Kolla på klippet nu ..

 

http://www.youtube.com/watch?v=z8CK_JmBLJM

 

 

 

Står för det jag säger och är inte det minsta rasist. vet vad som är rätt o fel bara !

 

 

Hur som helst..

 

Idag har jag o mitt hjärta varit ute o åkt lite skoter :) Sen vart det middag hos Bosse o Christel ! :) Bjöds på klabbe, har inte varit så himla förtjust i det men det gick ner, gott o väl :) Tror faktist jag gilla det.. Tur Christel är så duktig o laga mat så jag kunde ändra min uppfattning om klabbe ! :)

 

Sen vart det hem o duscha o mysa den sista stunden innan Jimmy skulle fara till våran huvudstad ( ;) ) för o jobba ! Tyst o hemskt här hemma utan han lär jag säga, är ju aldrig tyst annars.. Han tillomed pratar ju i sömnen... åååh sakna. Men nu ska jag lägga mig efter ett samtal med han på telefon iallafall :)

 

 

Puss o hej

Av Anna-Karin - 15 januari 2010 11:54

Heeej på er ! :)

 

Har haft en skit dryg natt !!! Förkyld som sjutton o en Jimmy som varit riktigt hemsk o sova bredvid, Inte tyst eller stilla en sekund ! :P Pratar i sömnen o puttas o bråkas med mig.. Aja, Han är hemma iaf. Det är huvudsaken =)

 

 

Jimmys pappa ringde o väckte oss o kom förbi med ostfrallor o doningar =) Va trevligt.. så vart lite frukost här. Nu är dom o hämtar traktorn, I guess..

 

Jag o jumjum ska ta en promenix :)

 

vet inte va jag ska orka göra med den här dagen... Huuua.

 

Har nå sjuuuukt jobbiga nervryck i ena ögat oxå. Varför får man så??   

 

 

Btw.. Igår när älsklingen kom hem så vart det hemmagjord pizza =) Himla mysigt .. ÅÅÅH... älskar när han kliver innanför dörren. =)

 

 

Nej nu så .. jag skriver sen om det dyker upp nå =)

Av Anna-Karin - 14 januari 2010 15:56

Ska kladda ner några ord här nu har jag tänkt.. På begäran av Emma !! :) <3 Hmf.. Har ju ingenting o skriva.

 

Idag då? Jag har då blitt smittad av Jimmy iallafall... Han va ju förkyld över helgen så nu har jag gått å fått en hemsk huvudvärk o en täppt näsa o en tjockhals ... ja ni, livet e ju inte lätt såna här dagar ;) Hehe..

Men hur som helst, jag har hunnit byta gardiner o haft mig lite iallafall.. Funderar på å ta kort så ni får se hur det ser ut hemma hos mig o älsklingen   

 

 

ÅÅÅÅH !! Idag kommer iallfall min babe hem :) MYS !!    Ska pussa sönder han när han kommer innanför dörrn =)

 

 

Har lite kvar innan jag kan sitta här o dega egentligen.. Ska dammsuga igen , diska o vika tvätt.. Fan, det e ju så klockorna stannar,.. så tråkigt e det. Men men.. Det ä sånt som ska göras, blir så bra när det är klart. Sen ska jag ta ut min lata hund på en promenix igen o in o bada o fräääscha upp mig lite ;)   

 

 

 

Så jag får helt enkelt återkomma med nå vettigt o skriva =) Hoppas iallfall på en lugn helg, så jag kanske blir pigg igen innan Jimmy åker igen..

 

 

 

 

 

 

Puss på er !!  

Av Anna-Karin - 13 januari 2010 18:21

Gillar "Jimmydan" skarpt :) = Torsdag när Jimmy kommer hem från Stockholm =)

Ååååh ska bli massa mys o ha han hemma igen !!   

 

 

Idag :

Mamma   kom på morgonen med Linnea   ! :) Ååh så mysigt o umgås med lilltufflan ! Så vart fika o lite skitsnack innan dom for hem runt ett snåret !

 

Runt två dök Sofie o Maja upp, o även Mikk o Tindra :) Va kul o träffa dom !! :) Blir så sällan, får bli ändring på de.

 

 

Så min dag har gått åt till att vara social =)

 

 

Nu ska jag dra med min hund ut en vända, även fast han inte ser allt för sugen ut på å gå ut i kylan ! =)

 

 

 

Puss på er !

Av Anna-Karin - 13 januari 2010 01:06

Nu slänger jag upp bilderna från julafton i Mårtanberg som jag fått av Martina :)

 http://mariamartina.webblogg.se

 

                                              

 

Dom ligger inte i ordning men det e smällar man får ta ;) Klicka på bilderna så blir dom större =) Å seee så söt min lillasyster Linnea är i rödklänning o allt =) den andra lilltösen är kusin Kerstin !

 

 

Nu ska jag sova :) Imorgon kommer Linnea o Mamma tidigt ! ;)

 

Johanna,Matilda o Linnea.. Jag älskar er  

 

 

Jimmy, älskar dig åxå     

Av Anna-Karin - 12 januari 2010 15:05

Yes !

Nu har jag tröttnat på allt juligt här hemma, ska ta o byta gardiner o plocka bort pynt o doningar..


Pappa kommer sen o ska fika lite ! :) Va inte igår vi sågs..



Skriver senare, Tina va gullig o skickade massa kort från julafton som jag lär lägga upp :)




Hej på en sväng !


Av Anna-Karin - 11 januari 2010 14:32

Har sån skrivtorka.. Vill skriva av mig men vettefan va jag ska skriva.


Åååh, jag vill jobba !!! suger o gå som timmis.. Men men, skam den som ger sig :)


På tal om jobb så söker jag ju lite här o lite där hela tiden, Igår sökte jag ett nere i Grekland.. Det är typ som ett sommarjobb så skulle bara va borta ett par månader isåfall.. Det kan det va värt, vilken upplevelse ! Å en eller två måndader ska jag väl klara av o va ifrån mitt hjärta? =) Haha, jag som klagar på några dagar.. Men han får väl komma ner o hälsa på mig ! Minsann !!


ÅÅÅH !! Jag vill !!!



Från det ena till det andra, I badrummet har vi två hyllor på väggen men massa jox på.. Å igår när jag va påväg o somna så ramla ena hyllan i golvet med en jävla smäll.... Men fy f-n!! Jag trodde jag skulle dö.. Huuua. Tog ett tag innan jag våga gå upp o kolla va det va som hände !!! :P


I tankarna finns inget annat än JIMMY !! ååh jag blir galen.. denna längtan, o det är bara Måndag än !! Vill va med dig hjärtat, mer än något annat.. Framtiden ser inget annat än ljus ut !! Älskar dig gubben, av hela mitt hjärta ! Tack för att du finns för mig !




Nej nu så.. jag ska faktist ta o städa lite här hemma..

Ovido - Quiz & Flashcards